Vergaderen bij NCR!

NCR is sinds maart 2017 gevestigd in een monumentaal pand in Houten. Het historische koetshuis is gebouwd tussen 1906 en 1930 en hoorde oorspronkelijk bij het naastgelegen herenhuis De Grund. Deze prachtige locatie biedt ook mogelijkheden voor kleinschalige ledenbijeenkomsten. Een echt clubhuis dus!

Het kantoor van NCR beschikt over een aparte vergaderruimte - 't Praathuys - om bijeenkomsten te organiseren voor een groep van maximaal 18 personen. NCR-leden zijn van harte welkom om kosteloos van deze locatie gebruik te maken.
Er is een beeldscherm aanwezig voor presentaties; daarnaast zijn er whiteboards beschikbaar. Mocht er, buiten koffie en thee, een lunch gewenst zijn, dan zal een externe cateraar ingeschakeld worden.
Bij gebruik van deze creatieve vergaderruimte vervult NCR geen receptiefunctie; bezoekers van een bijeenkomst kunnen rechtstreeks naar 't Praathuys gaan. Parkeergelegenheid is er op het terrein van NCR en aan de overkant van de straat. 't Praathuys kan gereserveerd worden door een email te sturen naar ncr@cooperatie.nl.

   

Klik op de foto's voor een groter beeld.