Organisatie

NCR heeft veel kennis in huis over coöperatief ondernemen. Uit wetenschappelijke studies én uit de dagelijkse praktijk van onze leden. Van de nieuwste inzichten over good governance van coöperaties tot best practices over ledenbetrokkenheid. Met onze onafhankelijke, kritische blik bestuderen we coöperatieve thema’s. We pakken vraaggericht actuele thema’s op, maar zoeken ook antwoorden op de uitdagingen van de toekomst.

NCR begeleidt en coacht bestuurders en toezichthouders van coöperaties op het gebied van good governance, financiering, internationalisering en ledenbetrokkenheid. Voor specifieke coöperatievraagstukken biedt NCR ook advies op maat. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden bij de invoering van een nieuwe bestuursstructuur, het ontwikkelen van nieuwe vormen van ledenfinanciering, een incompanycursus of een passende bestuursvergoeding.

Deze activititeiten worden verzorgd door een team van coöperatie-professionals die vele jaren ervaring hebben met coöperatief ondernemen. Daarnaast heeft NCR een netwerk van specialisten met specifieke expertise waarmee het samenwerkt in advies- en onderzoekstrajecten.

Medewerkers NCR:

mr. Arjen van Nuland MBA
Directeur

a.vannuland@cooperatie.nl

drs. Wilbert van den Bosch
Senior coöperatie adviseur

w.vandenbosch@cooperatie.nl

mr. Marijke Flamman
Senior coöperatie adviseur

m.flamman@cooperatie.nl

ir. Cynthia Griffioen
Coöperatie adviseur

c.griffioen@cooperatie.nl

Dorien Groen
Secretariaat

d.groen@cooperatie.nl

mr. Carola Kempink
Coöperatie adviseur

c.kempink@cooperatie.nl

ir. Bart van Leerdam
Coördinator NCR Coöperatie Academie

b.vanleerdam@cooperatie.nl

 

Martijn den Ouden MA
Projectmedewerker

m.denouden@cooperatie.nl

Karlijn van der Velden MA
Coöperatie adviseur

k.vandervelden@cooperatie.nl

Wendy Vorstenbosch
Adviseur Communicatie

w.vorstenbosch@cooperatie.nl