Lees verder

Hebben anderen dezelfde bestuurlijke vraagstukken als ik? Hoe deel je coöperatief gedachtengoed met leden en in je organisatie? Hoe geef ik vorm aan coöperatief leiderschap?

Vragen die bij veel bestuurders, commissarissen, directeuren en senior management van coöperaties leven. Vragen die geen eendimensionale oplossingen kennen. Vragen die het verdienen om ‘beschouwd’ te worden. In alle rust maar ook met de tempo-eisen van vandaag: boter bij de vis.

In 2021 biedt NCR u de mogelijkheid om in intervisie met mensen met vergelijkbare verantwoordelijkheden verdere verdieping te vinden op thema’s die u in de dagelijkse praktijk van de coöperatieve leider bezig houden.

DOELGROEP

Er gaan in april twee kleine groepen van start. Een groep met ‘gekozen’ bestuurders/commissarissen (interne en externe). En een groep met directieleden en senior management. Beide groepen doorlopen een eigen programma van vier bijeenkomsten, voorafgegaan door een gezamenlijke reflectie van bestuurders, commissarissen, directieleden en senior management over organisatiedynamiek.

DATA PEERGROUP BESTUURDERS EN COMMISSARISSEN

  • Woensdag 7 april 2021 (gezamenlijke start met directie en senior management)
  • Woensdag 26 mei 2021
  • Gezamenlijke zomerexcursie
  • Woensdag 10 november 2021
  • Woensdag 8 december 2021

PROGRAMMABLAD

🡇 Inschrijven kan via het formulier hieronder🡇

Deze peergroup is inclusief diner. Dieetwensen? Laat dit dan bij inschrijving weten. Vragen? Neem contact op met Dorien Groen (office manager)