Lees verder

DOEL

Met de training Meer rendement halen uit uw gesprekken leert u door het toepassen van de juiste gespreks­technieken de informatie te krijgen die u nodig heeft in uw rol in de coöperatie.

INFORMATIE

Hoe krijgt u de informatie van een bestuurder, die niet graag het achterste van zijn tong wil laten zien? Of de échte mening van de leden, terwijl ze boos zijn over iets anders? Dit kunnen lastige momenten zijn, waarin de kwaliteit van uw communicatie bepalend is voor het effect ervan. In deze training leert u de kracht van verschillende soorten vragen, hoe u verbinding houdt met uw gesprekspartner terwijl u scherp bent, maar ook hoe u anderen op een nette manier kunt overtuigen om bij te dragen aan uw belangen en die van de coöperatie. Een training waarin met een beperkte hoeveelheid theorie veel praktisch wordt geoefend. Docent is Frank Molenaar, een zeer ervaren trainer in verbale technieken.

ONDERWERPEN

  • Verschillende vraagtechnieken om dóór te vragen en tot de kern te komen; de vraag achter de vraag proberen te achterhalen
  • Actief en doelgericht luisteren
  • Omgaan met weerstanden en diverse typologieën
  • Technieken toepassen om een gesprek te sturen,
  • Gesprekspartners overtuigen om mee te bewegen met uw visie

DOELGROEP

De training Meer rendement halen uit uw gesprekken is bedoeld voor ledenraadsleden, bestuurders, commissarissen en commissieleden die door het aanpakken van hun gespreksvaardigheden hun impact, invloed en presteren binnen de coöperatie willen verbeteren.

DATUM EN TIJD

De training vindt plaats op woensdag 15 november 2023 en begint om 13.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Deze training is inclusief diner. U kunt dieetwensen aangeven op het inschrijfformulier.

PROGRAMMABLAD

Deze cursus is inclusief diner. Heeft u dieetwensen? Laat het ons bij uw inschrijving weten.

Inschrijven kan via het formulier hieronder.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Kijk hier voor ons totale cursusaanbod.