Lees verder

Met deze training leert u door het toepassen van de juiste gespreks­technieken de informatie te krijgen die u nodig heeft in uw rol in uw coöperatie.

Onderwerpen
  • Verschillende vraagtechnieken om dóór te vragen en tot de kern te komen; de vraag achter de vraag achterhalen
  • Actief en doelgericht luisteren
  • Omgaan met weerstanden en diverse typologieën
  • Technieken toepassen om een gesprek te sturen
  • Gesprekspartners overtuigen om mee te bewegen met uw visie
Doelgroep

De training is bedoeld voor ledenraadsleden, bestuurders, commissarissen en commissieleden van uw coöperatie, die door het aanpakken van hun gespreksvaardigheden hun impact, invloed en presteren binnen uw coöperatie willen verbeteren.

Informatie

Hoe krijgt u de informatie van een bestuurder, die niet graag het achterste van zijn tong wil laten zien? Of de échte mening van de leden, terwijl ze boos zijn over iets anders? Dit kunnen lastige momenten zijn, waarin de kwaliteit van uw communicatie bepalend is voor het effect. In deze training leert u de kracht van verschillende soorten vragen, hoe u verbinding houdt met uw gesprekspartner terwijl u scherp bent, maar ook hoe u anderen op een nette manier kunt overtuigen om bij te dragen aan uw belangen en die van de coöperatie. Een training waarin met een beperkte hoeveelheid theorie veel praktisch wordt geoefend. Docent is Frank Molenaar, een zeer ervaren trainer in verbale technieken.

Programmablad

De aangegeven kosten zijn exclusief locatie- en  consumptiekosten en exclusief 21% BTW