Lees verder

In deze eendaagse inleidende basiscursus leert u de grondbeginselen van de coöperatieve ondernemingsvorm. Bent u lid van NCR? Dan kan iedere coöperatie per jaar twee deelnemers gratis laten deelnemen.

ONDERWERPEN

  • Achtergronden van de coöperatieve ondernemingsvorm
  • Besturingsmodellen voor coöperaties
  • Financiering van coöperaties
  • De waarde van de coöperatie voor leden
  • Het betrekken van leden bij de coöperatie

DOELGROEP

De basiscursus is bedoeld voor nieuwe ledenraadsleden, bestuurders, commissarissen, commissieleden, directeuren, managers en medewerkers van coöperaties.

INFORMATIE

Bent u nieuw bij de coöperatie? Of heeft u behoefte om uw kennis over coöperaties op te frissen? Dan is dit een ideale cursus voor u. In één dag komen de belangrijkste aspecten van de coöperatieve ondernemingsvorm aan de orde, waarmee u een goede basis krijgt voor eventuele verdere verdieping in uw eigen coöperatie of bij één van onze verdiepingscursussen. Doordat we per coöperatie maximaal drie deelnemers per cursus toelaten, hebben we altijd een zeer gevarieerde groep. Hierdoor bouwt u tijdens de cursusdag direct een uitgebreid netwerk van ‘collega’s’ bij andere coöperaties op. In het programma is veel ruimte voor interactie en onderlinge uitwisseling, zodat uw leervraag gegarandeerd aan de orde komt. Docenten zijn Marijke Flamman en Stan Steeghs, coöperatie-adviseurs bij NCR. De cursus wordt op locatie van één van de NCR-leden gegeven.

DATUM EN TIJD

Deze training vindt plaats op donderdag 21 september 2023 bij Vitelia in Oirlo.
De training begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.
Lunch is inbegrepen; dieetwensen kunt u opgeven via het inschrijfformulier.

PROGRAMMABLAD

Inschrijven kan via het formulier hieronder.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.
Kijk hier voor ons totale cursusaanbod.