Lees verder
NCR introduceert een innovatief coöperatieplatform; hét kennisportaal voor coöperatief Nederland. Via dit platform wordt kennis beter ontsloten, breder verspreid en kunnen coöperaties nog meer van elkaar leren.

NCR is het coöperatie-kenniscentrum en platform van coöperatieve ondernemingen in alle sectoren, zoals de financiële sector, verzekeringsbranche, transport & logistiek, onderwijs, zorg en energie. Een aantal aangesloten coöperaties is toonaangevend in hun branche en nationaal, maar vaak ook internationaal, actief in het belang van hun leden. Andere coöperaties zijn kleinschaliger van aard maar zijn voor hun achterban ook van grote toegevoegde waarde. NCR levert een bijdrage aan coöperatieve thema’s, zoals ledenbetrokkenheid, de besturing van de coöperatie en ledencommunicatie.

De dienstverlening richt zich op de collectieve coöperatieve sector en op individuele coöperaties. Het uitwisselen van kennis en ervaringen tussen coöperaties en NCR staat hierbij centraal.

Nieuwe coöperaties, nieuwe tijden

NCR hoopt zich nog heel lang in te blijven zetten voor de aangesloten coöperaties en de belangen van de coöperatieve sector. Dat is iets wat in 85 jaar niet veranderd is.

De manier waarop dit gebeurt uiteraard wel. Naast het persoonlijke contact in dienstverlening en door het organiseren van diverse bijeenkomsten introduceert NCR nu ook een innovatief coöperatieplatform; hét kennisportaal voor coöperatief Nederland. Via dit platform wordt kennis beter ontsloten, breder verspreid en kunnen coöperaties nog meer van elkaar leren. Hierbij wordt informatie niet alleen gehaald, maar ook ingebracht.

Wie heeft er toegang tot dit platform?

Dit platform is ontwikkeld voor NCR-leden en abonnementhouders van het magazine Coöperatie.
Door in te loggen verkrijgt u toegang.

  • Volledige toegang tot het platform
    Bestuurders, commissarissen, ledenraadsleden, jongerenraadsleden en medewerkers van een coöperatie die aangesloten is bij NCR.
  • Toegang tot digitaal magazine (en de artikelen)
    Abonnementhouders van het magazine Coöperatie.

U kunt zich hier registreren om toegang aan te vragen.