Lees verder
Op 1 december jl. is Tim Verlaan aangesteld als nieuwe directeur bij Kien. Hij volgt hiermee Bas Hansen op, die de functie op interim basis via Rijnconsult heeft ingevuld na het vertrek van Ger Reijnders in april.

Tim werkte eerder als manager bedrijfsvoering, security en architectuur bij Equalit. Dit is een ICT-samenwerking voor 13 lokale overheden, hoofdzakelijk gemeenten in de regio West-Brabant. Daarvoor heeft hij als management/financial consultant voor o.a. Capgemini gewerkt. Hij houdt van de dynamiek bij samenwerking, zeker als zijn twee passies (bedrijfskunde en digitalisering) samenkomen, zo zegt hij zelf. “Kien als ICT-dienstverlener staat als een huis maar ik geloof dat wij met elkaar aan de vooravond staan van een nog veel grotere digitaliseringsopgave”, aldus Tim. Om thema’s als (onderwijs) innovatie en IBP te laten slagen is het noodzakelijk om samen op te trekken!

Met Tim aan boord van het management team, naast Rolf Ritsema als operations manager, is het Kien-team weer compleet en kijken wij uit naar een fijne samenwerking.

Bas Hansen, die de functie van interim directeur heeft vervuld na het vertrek van Ger Reijnders, willen wij langs deze weg hartelijk bedanken voor het delen van zijn kennis en inspiratie de afgelopen maanden en wensen hem veel succes toe met zijn volgende uitdaging.