Lees verder
Op donderdagmiddag 1 oktober vond het digitale symposium over Ledenontmoeting plaats bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. Het symposium stond in het teken van leden ontmoeten en verbinden in de online wereld.

Fysieke ledenbijeenkomsten waren dé manier om de dialoog met leden vorm te geven. Niet alleen belangrijk in de informatie-uitwisseling, maar ook voor het gevoel van onderlinge verbondenheid. Het ziet ernaar uit dat we voorlopig niet naar de oude vorm van ledenbijeenkomsten terug kunnen. Hoe gaan coöperaties hiermee om? Wat zijn goede alternatieven en kunnen we van de nood een deugd maken?

Onder leiding van NRC-moderator Stan Steeghs werd er met elkaar in gesprek gegaan en ervaringen uitgewisseld. Het panel bestond uit Dirk de Lugt (Royal Cosun), Ankie van Wijnen (AB Werkt Zuid-Nederland), Leo Keijzer (Royal FloraHolland) en Esther Tierie (DNA). Door middel van stellingen konden de online deelnemers hun mening geven en via de chat konden er vragen gesteld worden.

Dit was voor NCR het allereerste online symposium. Wij kijken er met een goed gevoel op terug en willen iedereen bedanken (de panelleden en online deelnemers) voor de geleverde input, vragen en opmerkingen.


PresentatiePPT Symposium Ledenontmoeting


U kunt het symposium hier terugkijken


Symposium: de ledenontmoeting


Symposium: ledenontmoeting praktijk


Symposium: ledenontmoeting tips