Lees verder
Het septembernummer van Coöperatie is gepubliceerd. Alle artikelen zijn voor de abonnees en NCR-leden met een inlogaccount ook digitaal beschikbaar op dit nieuwe coöperatieplatform. Dat geldt ook voor artikelen in het archief van Coöperatie.

In deze Coöperatie aandacht voor jubilea. Natuurlijk, het 350ste sterfjaar van de beroemdste Hollandse Meester Rembrandt van Rijn. De tijdgeest van Rembrandt in de Gouden Eeuw wordt in het openingsartikel op een prachtige manier verbonden met zelforganisatie en de coöperatieve economie.

De To the point vragen zijn dit keer voorgelegd aan vertegenwoordigers van drie coöperaties die in 2019 een mooi jubileumjaar vieren. Zijn hun coöperatiedoelen na 20, 30 en 100 jaar nog steeds hetzelfde als ten tijde van de oprichting? Wat zijn de grootste uitdagingen voor deze coöperaties? Deze wezenlijke vragen komen ook terug in het artikel over de missie en de strategie in de coöperatie. Hoe blijf je er samen voor zorgen dat het gemeenschappelijke ledendoel door coöperatieve samenwerking wordt gerealiseerd?

Alle artikelen uit Coöperatie zijn te lezen door bezoekers met een inlogaccount. NCR-leden en abonnees van Coöperaties kunnen een account aanvragen.

Mocht u suggesties hebben voor coöperatieve thema’s die in Coöperatie belicht kunnen worden, NCR hoort het graag!

Coöperatie 640

Klik op de omslag om het magazine te lezen