Lees verder
NCR organiseert op donderdag 10 november De Nationale Coöperatiedag in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het programma staat in het teken van de waarde(n) van de coöperatie.

Wat is de toegevoegde waarde van de coöperatie en waar zien we waardecreatie ontstaan? Hoe maken we de toegevoegde waarde aantoonbaar en hoe laten we zien dat de coöperatie een wezenlijk onderdeel is van de samenleving? Als deelnemer kun je je inschrijven voor 2 deelsessies gerelateerd aan het onderwerp waarde(n) van de coöperatie.

Keynotespreker

Keynotespreker is Sander Heijne, onderzoeksjournalist en historicus. Samen met Hendrik Noten schreef hij het boek Fantoomgroei, met als ondertitel ‘Werkt de economie nog voor ons, of werken wij vooral voor de economie?’

Sander Heijne

In een plenaire sessie laat Sander zien hoe coöperaties kunnen omgaan met de uitdagingen in onze huidige economie zoals de krappe arbeidsmarkt, de woningmarkt en de hoge voedselprijzen. De moeite waard om bij te zijn.

Uiteraard is er ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken tijdens de borrel en het netwerkdiner. We hopen je op 10 november te kunnen begroeten!

Inschrijven kan nog steeds. Kijk op onze website voor meer informatie en het regelen van je aanmelding.