Lees verder
Per 1 januari 2022 is Robert Verbruggen de nieuwe Directeur van Royal ZAP & Semagri BV. Hij volgt hiermee huidig directeur Gerard de Geus op.

Na de overname van Semagri BV in 2017 heeft Royal ZAP haar deuren geopend naar een nieuwe markt. De kennis en positie op het gebied van zetmeelrassen is in ontwikkeling gekomen, ook is de weg naar eigen consumptierassen een feit. Naast het areaal wat wij telen voor collega handelshuizen kwam de teelt van monopolierassen op gang voor Royal ZAP. Echter resulteerde dit binnen de organisatie tot de nodige veranderingen. Er werd geïnvesteerd in huisvesting, personeel en materiaal. Kantoor en expeditie verhuisde naar de Havenweg in Wieringerwerf, terwijl de oorsprong van het bedrijf; de zaaizaden, en het verzorgen van de verwerking van pootaardappelen anno 2021, nog steeds gehuisvest zijn in van Ewijcksluis, nabij Anna Paulowna. Daarbij wordt een nieuwe markt in Duitsland gecreëerd, met de opening van ons kantoor in Königsmoos. 

De huidige directeur, Gerard de Geus, heeft de aanzet tot deze veranderingen ingezet. Inmiddels is de tijd aangebroken om de visie verder uit te kristalliseren en samen met het team te bouwen aan een verdere toekomst voor Royal ZAP en Semagri BV. Met Robert Verbruggen als opvolger wordt uitgekeken naar de nieuwe kansen in de agribusiness!