Lees verder
Op 1 januari 2020 nemen Günther Esser en Cees Hoekstra gezamenlijk de leiding van Veiling Rhein-Maas over.

Günther Esser, momenteel nog directeur van Landgard Fachhandel GmbH & Co. KG, zal de rol van woordvoerder op zich nemen. Cees Hoekstra, voorheen directeur veiling Eelde van Royal FloraHolland, wordt bij de veiling verantwoordelijk voor commercie.

royalfloraholland_nieuwe_directie_veiling_rhein-maas_455x256

Ervaren managers

Cees Hoekstra en Franz-Willi Honnen waren al sinds augustus 2018 lid van de directie van Veiling Rhein-Maas. Na het vertrek van Franz-Willi Honnen zullen de twee ervaren managers Hoekstra en Esser gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de directievoering van Veiling Rhein-Maas. Hun rol is te zorgen voor de implementatie van de langetermijnstrategie die met beide moederorganisaties is opgezet rond de verdere ontwikkeling van de joint venture.

Positieve ontwikkeling

Met Günther Esser en Cees Hoekstra benoemen Landgard en Royal FloraHolland een ervaren directieteam dat bekend is met de markt en de marktplaats in Straelen-Herongen. Hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de voortdurende positieve ontwikkeling van Veiling Rhein-Maas zich voortzet, zowel op operationeel fysiek als op digitaal gebied.