Lees verder
De ledenraad van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. heeft op bindende voordracht van het voorzittersoverleg Sandra Stuijk en Herman Bakhuis per 13 december van dit jaar benoemd in het coöperatiebestuur.

Sybren Attema, voorzitter van het bestuur van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A.: “We zijn blij dat Sandra Stuijk en Herman Bakhuis het coöperatiebestuur met hun ervaring en kennis komen versterken. Ik heet ze van harte welkom.”

Sandra Stuijk is sinds 2017 actief in het Jongerenwerk van FrieslandCampina. Tot begin dit jaar was Stuijk lid van het dagelijks bestuur van FrieslandCampina Jongeren. Daarnaast is zij werkzaam als financieringsspecialist Groot Zakelijk Food & Agri bij Rabobank. Ze heeft een melkveebedrijf in Alphen, Noord-Brabant, Nederland. Naast melkvee heeft het bedrijf ook een kleinschalige akkerbouwtak waar suikerbieten en wortelen worden verbouwd.

Herman Bakhuis is op dit moment bestuurlijk actief als vicevoorzitter van LTO Nederland Melkveehouderij en als bestuurslid bij ZuivelNL. Daarnaast was hij tot en met 2017 lid van de ledenraad en voorzitter van het voorzittersoverleg van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. Bakhuis heeft een melkveebedrijf en een recreatiebedrijf op twee locaties in de gemeente Hellendoorn, Overijssel, Nederland.