Lees verder
Tijdens een recente algemene vergadering van aandeelhouders van Topholding Voergroep Zuid BV is Michiel F. van Ginkel benoemd als lid van de Raad van Commissarissen.

Het nieuwe lid van de RvC is 55 jaar en heeft ruime ervaring in met de name de groente- en fruit sector. In het dagelijks leven is hij algemeen directeur van ZON Holding BV, de afzetorganisatie van de Koninklijke Coöperatieve Telersvereniging Zuidoost-Nederland (ZON) te Venlo. Deze coöperatie verkoopt de groenten en fruit van de aangesloten leden via de veilingklok, bemiddeling en accountverkoop. In het verleden heeft hij in diverse functies gewerkt bij o.a. HAK, Heinz en the Greenery. Voorts is hij actief als voorzitter van de Tuinbouw Ondernemersprijs en van de Dutch Produce Assocation (DPA)

Voorzitter van de RvC Geert van Bussel: “Wij zijn verheugd dat wij een zeer ervaren bestuurder uit het bedrijfsleven bereid hebben gevonden toe te treden tot onze Raad van Commissarissen. Hij brengt zijn kennis mee over de agrarische sector en is uitstekend op de hoogte van het reilen en zeilen in een coöperatie. Onze RvC is hiermee weer op volle sterkte.”

Voergroep Zuid wenst Michiel F. van Ginkel veel succes bij het uitvoeren van zijn nieuwe taak.