Lees verder
Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Bianca Tetteroo benoemd tot bestuurslid van NRC. Tetteroo is vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van Achmea, het coöperatieve moederbedrijf van onder meer Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis.

Met de benoeming van Bianca Tetteroo is het bestuur van NCR weer compleet. Tetteroo vervult de vacature die dit voorjaar ontstond door het vertrek van VGZ-topman Tom Kliphuis naar Vivat.

Levende coöperatieve identiteit Willem van Duin, voorzitter van de Raad van Bestuur van Achmea, over de nieuwe bestuursfunctie van Bianca Tetteroo: ‘Als verzekeraar met een coöperatieve identiteit draagt Achmea bij aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Voor Achmea is dit een logische verantwoordelijkheid, die past bij wie en wat we zijn. We hebben een levende coöperatieve identiteit waarin waarde voor onze klanten en de samenleving al ruim tweehonderd jaar hand in hand gaan. Achmea is gebouwd op maatschappelijke betrokkenheid en solidariteit. Het is onze reden van bestaan. Dat is nu misschien wel actueler dan ooit, als je ziet voor welke uitdagingen de wereld staat. Ook in dat licht ben ik blij met de benoeming van Bianca en wens ik haar veel succes in deze nieuwe rol.’ Willem van Duin vervulde de bestuursfunctie bij NCR zelf tussen 2009 en 2017.