Lees verder
Op woensdagmiddag 19 april organiseert NCR de Algemene Vergadering met een netwerkbijeenkomst voor alle leden. Hiermee bieden wij een totaalprogramma aan: een formeel gedeelte met onder andere de presentatie van de jaarcijfers, inspirerende verhalen van andere coöperaties en voldoende gelegenheid om te netwerken.

Programma

We starten met de Algemene Vergadering, waarna nieuwe NCR-leden aan het woord komen. Zij stellen zich kort voor en vertellen waarom hun coöperatie is opgericht. Ook dit keer zullen we zien dat coöperaties in allerlei sectoren voorkomen.

Het programma vervolgen we met inspiratieverhalen van Coöperatie Univé en Royal FloraHolland. Ron Bavelaar (Voorzitter Raad van Bestuur Univé) en Steven van Schilfgaarde (CEO Royal FloraHolland) komen vertellen wat er speelt binnen hun coöperatie en hoe zij inspelen op maatschappelijke veranderingen. We kijken met elkaar terug en vooruit! Er is alle ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Het programma wordt afgesloten met een buffet.

14.00 – 14.30 uurOntvangst met koffie en thee
14.30 – 15.30 uurAlgemene Vergadering NCR & voorstellen nieuwe NCR-leden
15.30 – 16.00 uurPauze
16.00 17.00 uurNetwerkbijeenkomst met:
Steven van Schilfgaarde (Royal FloraHolland)
Ron Bavelaar (Coöperatie Univé)
17.00 18.30 uurBuffet

Locatie

InnStyle
Herenweg 55
3602 AN Maarssen

U kunt zich hier inschrijven voor de bijeenkomst.