Lees verder
Hij volgt hiermee Prisca Kleijn op, die deze functie de afgelopen 12 jaar heeft vervuld.

Michael MacKaay (58) studeerde bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Twente. Na zijn studie is hij altijd actief geweest in de agrarische sector en heeft hij meerdere management- en directiefuncties in de sector vervuld. Zo is hij onder andere algemeen directeur geweest van de coöperatie de Valk Wekerom (een mengvoercoöperatie). Ook is hij werkzaam geweest in de handel en veredeling van bloemen en planten.

De KAVB is blij met de benoeming. Algemeen voorzitter Jaap Bond: “Het hoofdbestuur van de KAVB heeft er volledig vertrouwen in dat onder leiding van Michael de KAVB zich verder kan doorontwikkelen en een belangrijke bijdrage blijft leveren aan een bloeiende toekomst voor ondernemers in de bloembollensector.”

Michael kijkt ernaar uit om bij de vereniging aan de slag te gaan. “Samen met de leden, de collega’s en het bestuur bouw ik graag verder aan deze toekomstgerichte organisatie. Er komt veel op de sector af, het is een mooie uitdaging om hier richting aan te geven.”

Prisca Kleijn blijft actief in de sector. Zij gaat per 1 juni aan de slag als directeur van de vorig jaar opgerichte Stichting Bloembollenonderzoek en als onderzoekscoördinator voor de KAVB.