Lees verder
Jolanda Heistek start op 1 september 2023 als Manager Coöperatieve Diensten bij Royal FloraHolland. Zij heeft veel ervaring in de sierteeltsector. Zo heeft zij de afgelopen 9 jaar als directeur van Greenport West-Holland een voor de sector belangrijke netwerkorganisatie neergezet. Relevante ervaring die zij goed kan benutten in haar nieuwe rol waarin zij leidinggeeft aan het Team Ledenraad, waar ze zich richt op verbinding tussen alle leden en de Ledenraad en waarin ze de 27 Royal FloraHolland Product Commissies (FPC's) begeleidt.

Chief Grower Officer (CGO) Claudia Hölzel: “Jolanda is een aanwinst voor onze coöperatie en internationale sierteeltmarktplaats. We ontwikkelen ons continu en Jolanda is een echte verbinder met een brede achtergrond en netwerk in de sierteeltsector. Hierdoor begrijpt ze de thema’s, belangen en uitdagingen die bij onze leden en in de sector spelen. Graag wil ik ook Marielle Ammerlaan bedanken voor haar inzet en energie om het Team Ledenraad en de FPCs te begeleiden naar een volgende fase. Jolanda kan voortbouwen op de basis die hier is gelegd. ”

Jolanda Heistek: “Met veel energie start ik na mijn vakantie in de groene en kleurrijke wereld van Royal FloraHolland. Ik kijk ernaar uit om voor en met de leden, te werken aan de toekomst van de coöperatie. Samen kunnen we de sierteelt nog mooier maken.”