Lees verder
Tijdens De Nationale Coöperatiedag op 10 november bieden wij meerdere deelsessies aan waar elke deelnemer er twee van kan volgen. Hierbij aandacht voor twee inspirerende deelsessies:

Welke persoonlijke waarden breng jij in de coöperatie?

Kijk naar je eigen waarden en die van anderen

Spreker: Riëtte Petter

Wat drijft jou in je werk in de coöperatie? In hoeverre is dat zichtbaar in je dagelijks werk? We gaan aan de slag in het nog beter begrijpen van je eigen waarden én die van anderen. Want als je weet hoe waarden werken, kun je in de coöperatie beter sturen en beïnvloeden.

Riëtte Petter

De spreker van deze deelsessie is Riëtte Petter. Zij is coach (PCC-ICF geaccrediteerd) en trainer voor individuele, team- en leiderschapsontwikkeling / Mentor coach / MBTI practitioner.

Waardevolle generatie-inspiratie

Interessant voor jongeren

Spreker: Ondernemende Gasten

Laat je in deze sessie verrassen door een vrije interpretatie van de vraag hoe je jongeren kan betrekken en inspireren, en hoe je hierbij rekening houdt met verschillen en (verrassende) overeenkomsten tussen de jongere en oudere generatie. Elke generatie is tenslotte van waarde voor de coöperatie. Dit doen we op een unieke manier! We spelen een korte game, voeren een discussie met elkaar en leren van elkaars ervaringen. Je loopt weg met meer inzicht in de verschillen tussen generaties en hoe je hier in jouw coöperatie rekening mee kunt houden. Ook een leuke sessie voor jongeren binnen een coöperatie.

Deze deelsessie wordt gegeven door Ondernemende gasten. Zij helpen organisaties om medewerkers te verbinden, activeren en ontwikkelen. Met serious games, ontwikkelprogramma’s, trainingen, events, en communicatie content.

Inschrijven voor De Nationale Coöperatiedag

Inschrijven voor De Nationale Coöperatiedag en de deelsessies kan op onze website. We zien je graag op 10 november in het Spoorwegmuseum in Utrecht.