Lees verder
Flynth heeft de overname van Accon avm Groep B.V. (“Accon avm”) afgerond. Het bedrijf zet hiermee in op het bieden van een bredere dienstverlening met een verdere groei van haar adviespraktijk en nog meer kennis van specifieke sectoren. Met de overname ontstaat een adviseurs- en accountantsorganisatie van ongeveer 2.400 medewerkers met werk- en bezoeklocaties door heel Nederland.

In de komende periode wordt er gewerkt aan de integratie van Accon avm naar Flynth. De merknaam Accon avm verdwijnt en wordt stapsgewijs uitgefaseerd. De dienstverlening aan klanten van Accon avm blijft onverminderd doorgaan, zij houden dezelfde contactpersoon alleen straks onder de naam van Flynth.  

Emmy Lammens was lid van de raad van bestuur bij Accon avm en is toegetreden als lid van de raad van bestuur bij Flynth.

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. De overname past in de strategie en ambities van Flynth. Met de overname breidt Flynth haar huidige brede palet aan dienstverlening op het gebied van accountancy, audit & assurance, fiscaliteit en advies verder uit om nu en in de toekomst een deskundige en vertrouwde sparringpartner met lokale kennis te blijven voor ondernemers. Daarnaast zal Flynth van nog meer betekenis kunnen zijn in specifieke sectoren en ontstaan er door schaalgrootte efficiencyvoordelen die zich door vertalen in de dienstverlening. 

Bas Hidding, voorzitter van de raad van bestuur van Flynth: “We kijken ernaar uit onze kennis en expertise samen te brengen, waardoor we onze audit- en adviespraktijk en sectorkennis verder kunnen versterken en laten groeien. Daarnaast zorgt de schaalgrootte voor een versnelling van de digitalisering binnen het bedrijf en voor een groter netwerk door heel Nederland. We kijken uit naar de integratie, waarbij het onze prioriteit is ervoor te zorgen dat zowel onze medewerkers als onze klanten een naadloze overgang ervaren. Zo kunnen klanten uiteraard blijven vertrouwen op dezelfde diensten, kwaliteit en vertrouwde gezichten.”