Lees verder
Met de recentelijke overname van top-10 branchegenoot Accon avm en Astrium is Flynth de grootste adviseur en accountant in mkb. Flynth ondersteunt ondernemers het beste uit hun onderneming te halen. Nu is Flynth vernieuwd en dat is terug te zien in de landelijke merkcampagne via radio, online en in het straatbeeld op abri’s.

De landelijke campagne, getimed om de vernieuwde organisatie na overname te benadrukken, heeft als doel een vernieuwde kennis te maken met het Nederlandse publiek. Ilse Harmelink, directeur marketing bij Flynth: “Merkonderzoek laat zien dat Flynth zich opvallend positief onderscheidt van de branche: Fris, jong, hip, lichtblauw en met een focus op het Nederlandse mkb. Dat unieke onderscheid wordt benadrukt met een nieuw logo en herkenbaar frisblauwe merkstijl met A-merk kwaliteit.”

Vernieuwde pay off

Flynth heeft niet alleen een nieuwe uitstraling en omvang, maar ook een nieuwe pay off. Flynth helpt iedere dag ondernemers het beste uit hun onderneming te halen. Van jaarrekening tot dashboarding. Van nieuw bedrijfspand tot overname. Van subsidie-aanvraag tot personeelsplanning en verder. Deze brede expertise vormt het bewijs van de nieuwe payoff: Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

De merkcampagne “Flynth is vernieuwd” is tussen 14 en 30 november landelijk zichtbaar via radio, abri’s en online. Alle klanten van Flynth worden in deze periode persoonlijk geïnformeerd over het vernieuwde Flynth.