Lees verder
Het decembernummer van Coöperatie is gepubliceerd. Alle artikelen zijn voor abonnees en NCR-leden met een inlogaccount digitaal beschikbaar op het coöperatieplatform. Ook kunt u hier eerdere artikelen uit de Coöperatie terugvinden.

In deze Coöperatie een verslag over De Nationale Coöperatiedag waar 300 bestuurders, directeuren, commissarissen, leden- en jongerenraadsleden van 70 verschillende coöperaties elkaar ontmoetten. Het was een dag vol inspiratie, ontmoeting en kennis. Verder wordt er in dit nummer het nut van de recent gepresenteerde Coöperatie Code 2019 toegelicht. Ook aandacht voor externe commissarissen. Hoe kijken zij tegen de coöperatie aan en hoe gaat de samenwerking met interne commissarissen?

De To the point vragen zijn dit keer voorgelegd aan vertegenwoordigers van drie coöperaties die in 2019 een mooi jubileumjaar vieren. Zijn hun coöperatiedoelen na 10, 60 en 100 jaar nog steeds hetzelfde als ten tijde van de oprichting? Wat zijn de grootste uitdagingen voor deze coöperaties? De column wordt ingevuld door Marga de Jager van de ANWB. Zij geeft haar visie over waarom de ANWB nog steeds groeit.

Alle artikelen uit Coöperatie zijn te lezen door bezoekers met een inlogaccount. NCR-leden en abonnees van Coöperaties kunnen een account aanvragen.

Mocht u suggesties hebben voor coöperatieve thema’s die in Coöperatie belicht kunnen worden, NCR hoort het graag!

Cooperatie nr. 641 - December 2019_cover

Klik op de omslag om het magazine te lezen