Lees verder
Coöperatie De Kleine Schans verhuist per eind 2021 naar het Cultuurhuis aan de Dorpsstraat 40 in Woudenberg.

Coöperatie De Kleine Schans heeft samen met de gemeente Woudenberg bekeken of de locatie in het Cultuurhuis een passende huisvesting is. Dit blijkt geschikt en sterker nog, dit zorgt ervoor dat de coöperatie straks nog dichter bij de inwoners van Woudenberg staat en haar dienstverlening hier goed kan uitvoeren. Het kantoor borgt ook een goede huisvesting voor de medewerkers.

“Het Cultuurhuis is een prachtige plek in het dorpshart; daar gebeurt heel veel. Ik ben erg blij met de mogelijkheid om nog beter aan te kunnen sluiten bij de basisvoorzieningen in Woudenberg!”, aldus Ellen van der Vlist, directeur Coöperatie Kleine Schans.

“We zijn verheugd met de komst van de coöperatie in het Cultuurhuis en zijn benieuwd hoe wij onze krachten kunnen bundelen om ons aanbod van activiteiten en andere dienstverlening voor bewoners verder te versterken”, aldus Sietse Hoogenberg, voorzitter Stichting Cultuurhuis Woudenberg.

Door de coöperatie onder te brengen in het Cultuurhuis versterkt dit enerzijds de samenwerking met en tussen de partners en anderzijds komt het Cultuurhuis hierdoor met een breder aanbod. Of het nu gaat om zorg, ondersteuning, educatie, vrijetijdsbesteding of gezondheidsvragen, de (basis)voorzieningen vallen straks onder één dak waarbij het welzijn van de inwoners centraal blijft staan.