Lees verder
Het is een mijlpaal in de geschiedenis van beide agrarische coöperaties: AB Midden Nederland en AB Vecht en Amstel zijn gefuseerd. Met jarenlange ervaring in de personele dienstverlening, gaan deze twee vooraanstaande coöperaties nu samen verder als AB Midden Nederland.

De fusie is een logisch gevolg van de reeds verregaande samenwerking tussen beide coöperaties. Het betekent een krachtige vereniging van expertise, ervaring en talent waarmee bijvoorbeeld de reductieregeling nog beter wordt geborgd voor de toekomst. De dienstverlening blijft ongewijzigd waardoor we onze leden en klanten blijven ondersteunen en bijdragen aan de continuering van hun bedrijfsvoering.

Achtergrond informatie:
AB Midden Nederland heeft ruim 1200 leden en is vooral actief in de provinciën Gelderland, Utrecht, Zuid – Holland en Flevoland. Dagelijks werken ruim 2000 medewerkers in diverse sectoren zoals Agrarisch, Techniek, Productie en Logistiek. AB Vecht en Amstel heeft ruim 250 leden en is voornamelijk actief in Utrecht en Noord – Holland in de sectoren Agrarisch, Groenvoorziening en Transport.