Log in Item aanvragen
In - to the point - hebben we dit keer aandacht voor het betrekken van leden bij de ontwikkelingen van de coöperatie. Door vroegtijdig met leden in gesprek te gaan en hun mening mee te nemen in strategie- en beleidsvorming creëer je draagvlak en betrokkenheid. In deze editie krijgen drie coöperaties drie vragen voorgelegd over de ledendialoog.
Saskia Brouwer, Stan Steeghs

Wat zijn – to the point – de antwoorden van Pieter Kirkels (Dactari), Ellis van Verseveld (Plantion) en Hendrik Arends (Agrifirm)?

Pieter Kirkels – Algemeen bestuurslid bij Dactari Dierenarstencoöperatie

Samen bepaal je de toekomst!

Jaar oprichting:1969 (sinds 2014 onder de naam Dactari)
Aantal leden:2.300
Aantal medewerkers:6
Besturingsmodel:Basismodel
Ledenraad:Ja, Commissie van Advies

Ik ben Pieter Kirkels, dierenarts met een bedrijfskundige achtergrond en algemeen bestuurslid bij Dactari Dierenarstencoöperatie. De coöperatie van en voor praktiserende dierenartsen. Onze taak is om dierenartsen te verbinden en helpen de praktijkuitoefening te optimaliseren. Dactari biedt ondersteuning op het gebied van nascholing, verplichte en vrijwillige registraties, praktijkvoering en andere zaken. Ik ben verantwoordelijk voor de collectieven, neem deel aan de investeringsadviescommissie en denk mee in het strategisch vormgeven van de coöperatie met de focus op het ondersteunen van de jonge dierenarts in de praktijk.