Lees verder

NRC Pop-up Labs zijn kleinschalige bijeenkomsten. In deze kennissessies worden functiegenoten van verschillende coöperaties uitgenodigd om een specifiek thema uit te diepen en om een onderling netwerk te laten ontstaan.

Tijdens het NCR Symposium op 3 oktober 2019 is de nieuwe Coöperatie Code aan de leden gepresenteerd. De Code is compacter geworden en is gebaseerd op breed gedragen coöperatieve principes en gedragsregels. In februari nodigen we u van harte uit voor een Pop-up Lab om aan de slag te gaan met de Code binnen uw coöperatie.

De Coöperatie Code 2019 is niet vrijblijvend: van NCR-leden wordt verwacht dat ze de Principes en Voorschriften van de Coöperatie Code naleven. NCR vraagt zijn leden jaarlijks om te laten zien dat ze aan hun eigen leden verantwoording hebben afgelegd over de opvolging van de Code en over de overwegingen die hieraan ten grondslag liggen. De toepassing en naleving van de Coöperatie Code wordt jaarlijks door de coöperaties geagendeerd en voorzien van een toelichting en motivering in het jaarverslag.

Pop-up Lab
Om u op weg te helpen de Code toe te passen en na te leven binnen uw coöperatie organiseert NCR in februari bijeenkomsten waarin u, in een beperkte groep, met andere coöperaties van gedachten kunt wisselen en de verdieping kunt zoeken. Om aan de slag te gaan met de Code is deze bijeenkomst zeer aanbevolen.

Voor wie?
NCR-leden. Bestuurders, toezichthouders, medewerkers, managers, coördinatoren coöperatiezaken die zich bezig houden met het toepassen en naleven van de Code.

Tijdstip en locatie:
Dinsdag 4 februari, 10.30-12.30 uur
NCR, ‘t Praathuys
De Poort 40
3991 DV Houten

In januari ontvangt u een bevestiging en een gedetailleerd programma van deze bijeenkomst.

Kosten
Gratis voor NCR-leden: aanmelding op volgorde van inschrijving.

 


🡇 Inschrijven voor het Pop-up Lab op dinsdag 4 februari kan via het formulier hieronder. 🡇

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Dorien Groen (office manager)