Lees verder

Directeur Arjen van Nuland gaat NCR in september verlaten. Naar aanleiding van zijn afscheid organiseert NCR op donderdag 2 september een kennisbijeenkomst met aansluitend een buffet. Wij nodigen u hier graag voor uit.

Thema bijeenkomst

De bijeenkomst zal in het teken staan van hoe coöperaties omgaan met grote transities. Heeft een coöperatie een stimulerende (voortrekkende) rol of een faciliterende (ondersteunende) rol? Verduurzaming is een voorbeeld van zo’n grote transitie, maar er zijn meer thema’s denkbaar. Welke rol pakt een coöperatie en waarom? Hierover gaan we met elkaar in gesprek. Dit doen we door middel van een aantal sprekers en een rond de tafel gesprek.

Aansluitend blikken we met Arjen terug op zijn tijd bij NCR en op de doorontwikkeling van NCR naar een allround en breed coöperatief kenniscentrum met actieve leden uit alle sectoren.

Programma

Ontvangst: vanaf 15.30 uur
Start bijeenkomst + afscheid: 16.00 uur
Buffet: 18.00 uur
Einde samenkomst: 19.30 uur

Corona-maatregelen

Deze bijeenkomst zal fysiek plaatsvinden. We hebben een beperkt aantal plaatsen en volgen de op dat moment geldende corona-maatregelen. Het kan zijn dat we moeten uitwijken naar een tweede zaal met digitale verbinding. We zullen dit ruim van tevoren communiceren.

Aanmelden

Wij ontmoeten u graag op donderdag 2 september 2021. U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

Dieetwensen kunt u aangeven in het opmerkingenveld in het inschrijfformulier.