Maandelijks spreekuur voor startende coöperaties (volgeboekt)

18 december 2018

NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Wij geloven in de kracht van de coöperatie en benutten die in het belang van onze leden. Samen versterken we namelijk het coöperatief ondernemerschap. Meer dan 100 coöperaties zijn verbonden aan NCR en we zien het als opdracht om deze kennis te delen. Daarom nemen we ook graag tijd voor coöperaties van de toekomst!

Aanmelden maandelijks spreekuur
De opstart is een cruciale fase voor de coöperatie. We merken dat veel nieuwe initiatieven hulp nodig hebben om de juiste keuzes te kunnen maken. NCR kan als kenniscentrum hierbij helpen. Daarom organiseert NCR iedere derde dinsdag van de maand een spreekuur voor collectieven die een coöperatieve vorm overwegen of die een coöperatie aan het oprichten zijn. Deze bijeenkomsten zijn in ons eigen ‘Huis van de coöperatie’ in Houten.
Het spreekuur op dinsdag 18 december 2018 is volgeboekt. Op dinsdag 15 januari 2019 bent u van 11.00 tot 12.00 uur van harte welkom mits u zich per mail heeft aangemeld bij Dorien Groen via ncr@cooperatie.nl. De inloopmomenten zijn gratis en u hoeft nog geen lid te zijn van NCR.