ALV NCR & NCR Symposium

11 april 2019

Op donderdag 11 april a.s. zal de Algemene Ledenvergadering van NCR plaatsvinden bij Euretco in Hoevelaken. Aansluitend aan de ALV wordt het NCR Symposium "De kracht van diversiteit in bestuur en toezicht" georganiseerd voor NCR-leden en genodigden. De uitnodigingen voor deze twee bijeenkomsten zijn verstuurd. Voor meer informatie en aanmelden kunt u Dorien Groen mailen: D.Groen@cooperatie.nl
► Lees hier "Besturen is te leuk om aan mannen over te laten" in de maart-editie van Coöperatie.

Programma:
ALV: 11.00 uur - 12.15 uur
Lunch: 12.15 uur - 13.00 uur
Symposium: 13.00 - 15.00 uur


NCR Symposium "De kracht van diversiteit in bestuur en toezicht"

Om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te kunnen bekijken is het van belang dat in bestuur en toezicht voldoende diversiteit aanwezig is. Vaak gaat het dan om de verhouding m/v, maar diversiteit gaat breder (in type leden, leeftijd etc.). Tijdens het symposium “De kracht van diversiteit in bestuur en toezicht” wordt ingegaan op het belang van diversiteit en hoe je diversiteit succesvol maakt. Maar ook is onderwerp van gesprek waarom het zo lastig is om diversiteit te realiseren, ook in coöperatief verband.

Karin Doms zal het thema introduceren en met de deelnemers in gesprek gaan om dilemma’s en ervaringen boven water te krijgen.

Karin Doms is directeur WenD Management en toezichthouder. Zij is medeoprichter van het Platform voor Innovatie in Toezicht (PIT) en auteur van het boek “De zwarte doos van de boardroom”.