ALV NCR & NCR Symposium

5 oktober 2017

Op donderdag 5 oktober a.s. zal de Algemene Ledenvergadering van NCR plaatsvinden. Aansluitend aan de ALV wordt het NCR Symposium 'Integriteit. Wat is uw moreel kompas?' georganiseerd. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden bij Euretco in Hoevelaken.

Bijeenkomst:
ALV: 10.30 uur - 12.00 uur 
Lunch: 12.00 uur - 13.00 uur
Symposium: 13.00 uur - 15.00 uur
Doelgroep:   
NCR leden / genodigden
Kosten:
Aan deelname zijn geen kosten verbonden
Locatie:
Euretco, Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken
Aanmelden:
Via deze link kunt u zich inschrijven voor de Algemene Ledenvergadering
Via deze link kunt u zich inschrijven voor het NCR Symposium


NCR Symposium Integriteit. Wat is uw moreel kompas? Een symposium over integriteit in bestuur en toezicht van coöperaties.

Besturen en toezicht houden vraagt naast kennis en vaardigheden ook een passend raamwerk van waarden: het moreel kompas.
Wat betekent integriteit in de coöperatieve context waarin ondernomen wordt met een achterban? Waarom lopen zaken soms verkeerd in bestuur en toezicht, terwijl er goedwillende en deskundige mensen bij zijn betrokken? Integriteit heeft niet alleen betrekking op het handelen of niet-handelen van concrete personen. Het gaat ook over de opzet en werking van organisaties.

In dit symposium geeft gastspreker drs. Evert-Jan Lammers RA zijn visie op dit thema. Naast consultant op het gebied van integriteitsmanagement, is de heer Lammers executive professor aan de Antwerp Management School en voorzitter van toonaangevende internationale organisaties op het gebied van integriteit. Na zijn inleiding gaat een panel van bestuurders van coöperaties met u in gesprek over de dagelijkse praktijk.
De bijeenkomst wordt om 15 uur afgesloten met een drankje.

U kunt zich aanmelden voor het NCR Symposium en/of de Algemene Ledenvergadering via bovenstaande weblinks. De uitnodigingen voor deze bijeenkomsten worden vandaag verstuurd. 

Wij hopen u 5 oktober a.s. te mogen begroeten!