Nieuwsoverzicht

13 sep
Nieuwe collega's bij NCR
NCR heeft nieuwe collega's! Sinds 1 september 2018 is Martijn den Ouden een nieuwe medewerker van NCR. Deze zomer heeft Martijn zijn masterstudie Geschiedenis van politiek en maatschappij aan de Universiteit Utrecht afgerond.
Lees meer
16 aug
Najaarsprogramma 2018
Alle pijlers onder het coöperatieve bestuur verdienen een zo hoog mogelijke kwaliteit. Het opleiden van coöperatiekader is daarom erg belangrijk en ook één van de ICA-principes.
Lees meer
31 jul
ICA2018 Research Conference
Van 4 tot en met 6 juli jl. vond de Europese onderzoeksconferentie van de International Cooperative Alliance plaats in Wageningen.
Lees meer
24 jul
NCR Ledenbetrokkenheidsonderzoek vernieuwd!
Het NCR Ledenbetrokkenheidsonderzoek is vernieuwd! Een succesvolle coöperatieve onderneming kenmerkt zich door gezonde bedrijfsresultaten én een vitale vereniging. Het onderzoek geeft een beeld van de drijfveren van de leden van een coöperatie.
Lees meer
17 jul
De Nationale Coöperatiedag 2018 - Save the date!
De Nationale Coöperatiedag 2018 staat in het teken van het voeren van de coöperatieve dialoog.
Lees meer
25 mei
Film Het coöperatieve landschap in Nederland
Coöperaties zijn van alle tijden. Veel grote coöperaties ontstonden al meer dan 100 jaar geleden. Veelal kleinschalig en op lokale of regionale schaal gestart en in de loop der jaren uitgegroeid tot grote landelijk opererende coöperaties.
Lees meer
19 apr
NCR Jaarverslag 2017 gepubliceerd
Het NCR Jaarverslag 2017 "Samen toekomst bouwen" is vandaag tijdens de Algemene Ledenvergadering van NCR uitgereikt. Het jaarverslag geeft een overzicht van de activiteiten, de diensten, de leden, het bestuur en de organisatie in 2017.
Lees meer
19 apr
Bestuurssamenstelling NCR
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van NCR op 19 april jl. zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd. Met de toetreding van mevrouw dr.ir. Inge de Vries, directeur-bestuurder van Coöperatie Boer en Zorg, en de heer ir.
Lees meer
21 mrt
Jaarthema 2018: De Coöperatieve Dialoog
'Gehoord worden’ is voor het overgrote deel van leden van coöperaties een belangrijk punt. Maar liefst 80% van de respondenten in het NCR Ledenbetrokkenheidsonderzoek geeft dit aan.
Lees meer
23 feb
De coöperatie en privacywetgeving
Coöperaties en hun leden verwerken tal van gegevens, waaronder persoonsgegevens zoals naam en contactgegevens.
Lees meer

Pagina's