Nieuwsoverzicht

17 dec
De nieuwe Coöperatie is verschenen!
Afgelopen vrijdag ontvingen lezers van de kwartaaluitgave Coöperatie het laatste nummer van 2018. In deze Coöperatie natuurlijk aandacht voor De Nationale Coöperatiedag 2018 waar De Coöperatieve Dialoog centraal stond.
Lees meer
13 dec
Denkt u mee? Nieuw online coöperatieplatform
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met onze leden versterken we het coöperatief ondernemerschap. Dat gebeurt door het ontwikkelen en delen van kennis. En door de mensen van de coöperaties te verbinden.
Lees meer
23 nov
Nieuw NCR Ledenboek!
Het NCR Ledenboek 2018 is verschenen! De deelnemers aan De Nationale Coöperatiedag 2018 ontvingen een exemplaar in hun goodiebag. NCR heeft meer dan 100 leden waarmee ruim 250 coöperaties zijn verbonden aan de vereniging.
Lees meer
14 nov
Vacature NCR-bestuur
Per 31 december 2018 ontstaat in het NCR-bestuur een vacature door het vertrek van Joost Heideman als bestuursvoorzitter bij Univé.
Lees meer
26 okt
World Cooperative Monitor - report 2018
Het jaarlijkse rapport van de ICA over de coöperatieve economie is weer verschenen: World Cooperative Monitor.
Lees meer
13 sep
Nieuwe collega's bij NCR
NCR heeft nieuwe collega's! Sinds 1 september 2018 is Martijn den Ouden een nieuwe medewerker van NCR. Deze zomer heeft Martijn zijn masterstudie Geschiedenis van politiek en maatschappij aan de Universiteit Utrecht afgerond.
Lees meer
31 jul
ICA2018 Research Conference
Van 4 tot en met 6 juli jl. vond de Europese onderzoeksconferentie van de International Cooperative Alliance plaats in Wageningen.
Lees meer
24 jul
NCR Ledenbetrokkenheidsonderzoek vernieuwd!
Het NCR Ledenbetrokkenheidsonderzoek is vernieuwd! Een succesvolle coöperatieve onderneming kenmerkt zich door gezonde bedrijfsresultaten én een vitale vereniging. Het onderzoek geeft een beeld van de drijfveren van de leden van een coöperatie.
Lees meer
25 mei
Film Het coöperatieve landschap in Nederland
Coöperaties zijn van alle tijden. Veel grote coöperaties ontstonden al meer dan 100 jaar geleden. Veelal kleinschalig en op lokale of regionale schaal gestart en in de loop der jaren uitgegroeid tot grote landelijk opererende coöperaties.
Lees meer

Pagina's