Nieuwsoverzicht

5 feb
Geslaagde NCR Basiscursus Coöperatie
Op 1 februari jl. namen 23 cursisten met uiteenlopende achtergronden deel aan de NCR Basiscursus Coöperatie.
Lees meer
18 dec
Versterking NCR-team
Per 1 januari 2018 zal Karlijn van der Velden voor 3 dagen per week als projectmedewerker het team van NCR versterken. Het afgelopen jaar heeft Karlijn het Generation [X]change-project gecoördineerd.
Lees meer
13 dec
De Top 100 van Nederlandse coöperaties en onderlingen
Wat zijn de grootste coöperaties en onderlingen van Nederland? In welke sectoren hebben ze hun activiteiten en hoe groot is hun achterban?
Lees meer
13 dec
Een terugblik op De Nationale Coöperatiedag 2017
Tijdens De Nationale Coöperatiedag 2017 op 23 november jl. ontmoetten ruim 250 vertegenwoordigers van ongeveer 70 coöperaties elkaar in Nijkerk.
Lees meer
24 nov
De Nationale Coöperatiedag 2017
Gisteren ontmoetten 250 bestuurders, toezichthouders en leden van Nederlandse coöperaties elkaar tijdens De Nationale Coöperatiedag 2017 in Nijkerk. De rode draad van de dag was het verbinden van generaties in coöperaties.
Lees meer
24 nov
NCR Ledenboek 2017
Tijdens De Nationale Coöperatiedag 2017 is het nieuwe NCR Ledenboek gepresenteerd. In deze uitgave is een actueel overzicht van NCR-leden opgenomen met hun belangrijkste coöperatieve kenmerken.
Lees meer
31 okt
Vier leergangen NCR Coöperatie Academie van start
NCR biedt samen met het gerenommeerde opleidingsinstituut Avicenna een aantal leergangen aan voor bestuurders en toezichthouders van coöperaties. Binnenkort gaan vier leergangen van start.
Lees meer
5 okt
Wijziging bestuurssamenstelling NCR
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van NCR was de bestuurssamenstelling van NCR een agendapunt. Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur en CEO van Achmea, was na twee bestuurstermijnen niet meer herbenoembaar.
Lees meer
14 sep
NCR ook voor startende coöperaties
NCR heeft de activiteiten van de Kamer van Coöperatie overgenomen. Vanaf nu kunnen initiatieven die een coöperatie als bedrijfsvorm overwegen rechtstreeks terecht bij NCR.
Lees meer
10 jul
Artikel Vakblad voor de Bloemisterij
In het Vakblad voor Bloemisterij (nr. 20) wordt aandacht besteed aan de governance-evaluatie bij Royal FloraHolland.
Lees meer

Pagina's