Cursusprogramma 2019

Voor het goed functioneren van een coöperatie is het belangrijk dat u als bestuurder, toezichthouder of ledenraadslid beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Veel coöperaties investeren daarom in het opleiden van de mensen in het coöperatieve bestuur. Het opleidingsaanbod van de NCR Coöperatie Academie biedt Basiscursussen, Verdiepingscursussen en het Expertprogramma. Alle cursussen en onderdelen daarvan zijn ook Incompany te volgen - wij maken dan een programma op maat.

Een aantal data voor het cursusprogramma in 2019 is bekend.
De Basiscursus Coöperatie wordt in februari, juni en september georganiseerd, op drie locaties in verschillende delen van het land.
In de eerste helft van 2019 kunt u deelnemen aan de verdiepingscursussen Effectief functioneren in de Ledenraad, Financiële sturing van coöperaties en Meer rendement halen uit uw gesprekken.
Dat geldt ook voor de cursus Voorzitters in coöperaties en het Peer Group programma, onderdelen van het expertprogramma van de NCR Coöperatie Academie.

Een overzicht van het cursusprogramma van de NCR Coöperatie Academie in de eerste helft van 2019 treft u aan op de webpagina Programma 2019.

 

18 januari 2019