Nieuwsoverzicht

24 nov
De Nationale Coöperatiedag 2017
Gisteren ontmoetten 250 bestuurders, toezichthouders en leden van Nederlandse coöperaties elkaar tijdens De Nationale Coöperatiedag 2017 in Nijkerk. De rode draad van de dag was het verbinden van generaties in coöperaties.
Lees meer
24 nov
NCR Ledenboek 2017
Tijdens De Nationale Coöperatiedag 2017 is het nieuwe NCR Ledenboek gepresenteerd. In deze uitgave is een actueel overzicht van NCR-leden opgenomen met hun belangrijkste coöperatieve kenmerken.
Lees meer
14 nov
NCR zoekt bestuurslid
NCR is de vereniging van en voor coöperaties. De vereniging wordt bestuurd door NCR-leden. Onlangs is een vacature ontstaan in het NCR-bestuur.
Lees meer
31 okt
Vier leergangen NCR Coöperatie Academie van start
NCR biedt samen met het gerenommeerde opleidingsinstituut Avicenna een aantal leergangen aan voor bestuurders en toezichthouders van coöperaties. Binnenkort gaan vier leergangen van start.
Lees meer
5 okt
Wijziging bestuurssamenstelling NCR
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van NCR was de bestuurssamenstelling van NCR een agendapunt. Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur en CEO van Achmea, was na twee bestuurstermijnen niet meer herbenoembaar.
Lees meer
14 sep
NCR ook voor startende coöperaties
NCR heeft de activiteiten van de Kamer van Coöperatie overgenomen. Vanaf nu kunnen initiatieven die een coöperatie als bedrijfsvorm overwegen rechtstreeks terecht bij NCR.
Lees meer
10 jul
Artikel Vakblad voor de Bloemisterij
In het Vakblad voor Bloemisterij (nr. 20) wordt aandacht besteed aan de governance-evaluatie bij Royal FloraHolland.
Lees meer
20 jun
DNA Awards 2017 uitgereikt
De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen.
Lees meer
8 mei
Braziliaanse delegatie bezoekt NCR
Een groep bestuurs- en directieleden van Braziliaanse coöperaties was vandaag te gast bij NCR waar Arjen van Nuland met hen in gesprek ging.
Lees meer
25 apr
Reactie NCR op gedragscode franchise
In Nederland zijn circa 750 franchiseformules actief. In totaal zijn er meer dan 30.000 franchisevestigingen. Franchiseondernemingen verschaffen werk aan bijna 300.000 mensen en de jaarlijkse omzet ligt ruim boven €30 miljard.
Lees meer

Pagina's