Nieuwsoverzicht

11 apr
Nieuw! NCR Jaarverslag 2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van NCR is het NCR Jaarverslag 2018 "De Coöperatieve Dialoog" uitgereikt.
Lees meer
11 apr
Bestuurssamenstelling NCR
Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 11 april 2019 is Tom Kliphuis benoemd als bestuurslid van NCR. Tom Kliphuis is voorzitter van de Raad van Bestuur/CEO van Coöperatie VGZ.
Lees meer
15 mrt
Save the date: De Nationale Coöperatiedag 2019
Op woensdag 30 oktober 2019 zal De Nationale Coöperatiedag plaatsvinden.
Lees meer
28 feb
Mijlpaal: 85 jaar NCR!
De Nationale Coöperatieve Raad (NCR) bestaat 85 jaar! Een jubileum waar zelfs geen officiële naam voor bestaat. Er zijn maar weinig organisaties die hierbij stil kunnen staan.
Lees meer
30 jan
Coöperatie & de Wet franchise
Tot eind januari 2019 was het mogelijk om te reageren op de internetconsultatie voor het voorstel voor de Wet franchise.
Lees meer
18 jan
Cursusprogramma 2019
Voor het goed functioneren van een coöperatie is het belangrijk dat u als bestuurder, toezichthouder of ledenraadslid beschikt over de juiste kennis en vaardigheden.
Lees meer
28 dec
De Coöperatieve Dialoog
In het themajaar 2018 hebben NCR-leden kennisgemaakt en geëxperimenteerd met het voeren van een goede coöperatieve dialoog.
Lees meer
17 dec
De nieuwe Coöperatie is verschenen!
Afgelopen vrijdag ontvingen lezers van de kwartaaluitgave Coöperatie het laatste nummer van 2018. In deze Coöperatie natuurlijk aandacht voor De Nationale Coöperatiedag 2018 waar De Coöperatieve Dialoog centraal stond.
Lees meer
13 dec
Denkt u mee? Nieuw online coöperatieplatform
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met onze leden versterken we het coöperatief ondernemerschap. Dat gebeurt door het ontwikkelen en delen van kennis. En door de mensen van de coöperaties te verbinden.
Lees meer
23 nov
Nieuw NCR Ledenboek!
Het NCR Ledenboek 2018 is verschenen! De deelnemers aan De Nationale Coöperatiedag 2018 ontvingen een exemplaar in hun goodiebag. NCR heeft meer dan 100 leden waarmee ruim 250 coöperaties zijn verbonden aan de vereniging.
Lees meer

Pagina's