Opleiding en training

Voor medewerkers, bestuurders en toezichthouders van coöperaties biedt NCR diverse relevante opleidingen en trainingen.

Nieuwe medewerkers en bestuurders van coöperaties krijgen in de NCR Basiscursus Coöperatie inzicht in hoe de coöperatieve identiteit doorwerkt in de dagelijkse praktijk.

De NCR Co-op Game is een serious management game. In teamverband krijgen de deelnemers de uitdaging om in de rol van bestuurder een startende coöperatieve onderneming succesvol te maken. Ze moeten keuzes maken over de voorzitter van het bestuur, de strategie en het bestemmen van de winst. Het is een workshop over coöperatieve strategische dilemma’s waarin alle deelnemers actief participeren.

Een incompany training of cursus van NCR is op maat gemaakt en aangepast aan de actualiteit. Door kennisuitwisseling en onderlinge discussie verdiepen de deelnemers zich in specifieke thema’s.

De NCR Coöperatie Academie is in het najaar van 2015 gestart met een diversiteit aan opleidingen voor ledenraadsleden, bestuurders en commissarissen van coöperaties. Avicenna Academie voor Leiderschap geeft samen met NCR de Academie inhoudelijk vorm en organiseert de opleidingen.

Meer informatie over opleidings- en trainingsmogelijkheden bij NCR