Contact

Adres

NCR
Groenmarktstraat 37
3521 AV Utrecht
T: 030-2840490
F: 030-2840499
E: ncr@cooperatie.nlTwitter: @NCR_Coop
LinkedIn

Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Het NCR-kantoor is gelegen op loopafstand van het Centraal Station Utrecht (10 minuten), naast het Jaarbeurs-terrein. Vanuit het Centraal Station neemt u de uitgang Jaarbeursplein; op het Jaarbeursplein gaat u linksaf de Croeselaan in). Bij de kruising met stoplichten net voorbij het hoofdkantoor van de Rabobank steekt u de Croeselaan over naar de Van Zijstweg. De Groenmarktstraat is de parallelweg van de Van Zijstweg, aan de linkerzijde.

Met de auto
Vanuit Amsterdam / Den Haag / Rotterdam

Vanaf de A2 neemt u afslag Utrecht-Papendorp (afslag 8) richting centrum. Vervolg route richting centrum, de Dominee Martin Luther Kinglaan op. Ga na 1 km linksaf de Weg der Verenigde Naties op richting Centrum / Jaarbeurs. Ga na 0,6 km rechtsaf de Overste den Oudenlaan op. Ga na 0,6 km linksaf de Doctor M.A. Tellegenlaan op. Als u het water overgaat bent u op de Van Zijstweg. U neemt de eerste afslag naar rechts (Veilinghavenkade). De eerste straat links is de Groenmarktstraat. Het NCR-kantoor is gevestigd op nummer 37, ongeveer in het midden van het complex. Mogelijk is er geen parkeerplaats beschikbaar direct voor het kantoor, maar in de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Alleen in de Groenmarktstraat en Veilinghavenkade is parkeren gratis, elders geldt betaald parkeren.
 

Vanuit Amersfoort / Hilversum / (Arnhem vanaf A12 / Ring Utrecht) 
Neem vanaf de A28 afslag de A12 richting Den Haag / Ring Utrecht. Neem afslag 17 Kanaleneiland en volg de borden Jaarbeurs over de Europalaan en Overste den Oudenlaan. Ga bij het stoplicht rechts de Doctor M.A. Tellegenlaan op. Ga na de brug over het water de eerste mogelijkheid rechts (Veilinghavenkade). De eerste straat links is de Groenmarktstraat.