Nieuwsoverzicht

5 okt
Wijziging bestuurssamenstelling NCR
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van NCR was de bestuurssamenstelling van NCR een agendapunt. Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur en CEO van Achmea, was na twee bestuurstermijnen niet meer herbenoembaar.
Lees meer
14 sep
NCR ook voor startende coöperaties
NCR heeft de activiteiten van de Kamer van Coöperatie overgenomen. Vanaf nu kunnen initiatieven die een coöperatie als bedrijfsvorm overwegen rechtstreeks terecht bij NCR.
Lees meer
10 jul
Artikel Vakblad voor de Bloemisterij
In het Vakblad voor Bloemisterij (nr. 20) wordt aandacht besteed aan de governance-evaluatie bij Royal FloraHolland.
Lees meer
20 jun
DNA Awards 2017 uitgereikt
De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen.
Lees meer
8 mei
NCR genomineerd voor DNA-Awards 2017!
NCR is trots op de nominatie voor 'vernieuwende vereniging' die de jury van de DNA-Awards 2017 vandaag heeft
Lees meer
8 mei
Braziliaanse delegatie bezoekt NCR
Een groep bestuurs- en directieleden van Braziliaanse coöperaties was vandaag te gast bij NCR waar Arjen van Nuland met hen in gesprek ging.
Lees meer
25 apr
Reactie NCR op gedragscode franchise
In Nederland zijn circa 750 franchiseformules actief. In totaal zijn er meer dan 30.000 franchisevestigingen. Franchiseondernemingen verschaffen werk aan bijna 300.000 mensen en de jaarlijkse omzet ligt ruim boven €30 miljard.
Lees meer
21 apr
Bestuurswisseling NCR
De eerste algemene ledenvergadering van NCR in 2017 is op 20 april gehouden in Hoevelaken. Een van de agendapunten had betrekking op de bestuurssamenstelling van NCR.
Lees meer
21 apr
NCR Jaarverslag 2016
Tijdens de algemene ledenvergadering van NCR op 20 april jl. is het NCR Jaarverslag 2016 gepresenteerd. Het jaarverslag geeft een beeld van de activiteiten en het netwerk van NCR, de leden, het bestuur en de organisatie.
Lees meer
17 mrt
Maartnummer Coöperatie!
De nieuwe Coöperatie is op vrijdag 17 maart jl. verschenen. In deze editie onder meer aandacht voor coöperatieve thema's als governance, diversiteit en betrokkenheid van jongeren.
Lees meer

Pagina's