Nieuwsoverzicht

25 apr
Reactie NCR op gedragscode franchise
In Nederland zijn circa 750 franchiseformules actief. In totaal zijn er meer dan 30.000 franchisevestigingen. Franchiseondernemingen verschaffen werk aan bijna 300.000 mensen en de jaarlijkse omzet ligt ruim boven €30 miljard.
Lees meer
21 apr
Bestuurswisseling NCR
De eerste algemene ledenvergadering van NCR in 2017 is op 20 april gehouden in Hoevelaken. Een van de agendapunten had betrekking op de bestuurssamenstelling van NCR.
Lees meer
21 apr
NCR Jaarverslag 2016
Tijdens de algemene ledenvergadering van NCR op 20 april jl. is het NCR Jaarverslag 2016 gepresenteerd. Het jaarverslag geeft een beeld van de activiteiten en het netwerk van NCR, de leden, het bestuur en de organisatie.
Lees meer
17 mrt
Maartnummer Coöperatie!
De nieuwe Coöperatie is op vrijdag 17 maart jl. verschenen. In deze editie onder meer aandacht voor coöperatieve thema's als governance, diversiteit en betrokkenheid van jongeren.
Lees meer
9 mrt
Hoe coöperatief zijn politieke partijen?
Op woensdag 15 maart a.s. zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Wat zeggen de partijprogramma’s over typisch coöperatieve thema’s als samenwerken, ondernemerschap, zeggenschap, etc.?
Lees meer
7 mrt
NCR is verhuisd!
NCR-voorzitter Dirk de Lugt hees maandag 6 maart jl. de vlag bij het nieuwe NCR-kantoor in Houten. Het clubhuis van coöperatief Nederland is officieel geopend! 
Lees meer
17 feb
Geslaagde NCR Basiscursus Coöperatie in Zwolle
Op donderdag 16 februari jl. werd de eerste NCR Basiscursus Coöperatie van 2017 georganiseerd. In Zwolle verwelkomde Roland Kip, algemeen directeur van gastheer LTO Noord, de 30 cursisten.
Lees meer
16 dec
Jongeren en coöperaties
De wereld wordt complexer en verandert snel. Het lezen van trends en het ontwikkelen van een passende aanpak is van essentieel belang. Daarin kunnen jongeren een belangrijke rol spelen, zeker ook voor coöperaties.
Lees meer
28 nov
NCR Ledenboek 2016
De goodiebag die deelnemers aan De Nationale Coöperatiedag ontvingen, bevatte ook het NCR Ledenboek 2016. Deze tweede editie geeft een actueel overzicht van de NCR-leden. 
Lees meer
31 okt
Martijn Hoedemakers overleden
Geheel onverwacht is afgelopen woensdag Martijn Hoedemakers overleden. Martijn was zelfstandig consultant en docent.
Lees meer

Pagina's